Tröttis

Alltså, jag tror att jag ofta är trött på onsdagar, men den här kvällen tar nog priset. Skyller det på dagens uteaktiviteter. Vi har haft friluftsdag på jobbet så jag har varit utomhus från halv nio till klockan två. Det snöade lite hela dagen men var inte kallt. Jag tänker att det ändå gör en trött. Kändes som att jag skulle somna stående när jag lagade middag, haha.

Kvällens planer är att läsa i en bok till klockan sex. Sedan ska jag packa en väska eftersom vi åker bort på fredag och jag ska vara borta imorgon kväll. Ska vika förra veckans tvätt också. Tänker lyssna på veckans avsnitt av Tvillingpodden när jag gör det också.

Senare ikväll ska jag titta på Sveriges Mästerkock. Sen får vi se om vi orkar ett avsnitt av You eller om vi försöker smyga i säng vid nio. Haha, jag fattar att man får lägga sig när man vill men före halv tio tänker jag ändå att grannarna ska tycka att man är konstig. Så trött som jag är nu känns det inte helt omöjligt i alla fall.

Har du haft en bra vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.