Ledig fredag

Idag har vi varit lediga från jobbet. Klockan 6 åkte vi hemifrån och körde norrut. Första riktiga stoppet blev en lunch i Gällivare. Vi sökte fram en lunchrestaurang som visade sig ligga i ett industriområde. Det gjorde ingenting, maten var god. Vi gick en sväng för att få sträcka på benen också.

Nästa stopp var Jukkasjärvi. Där har vi varit och tittat på ishotellet. Ska skriva mer om det sedan men det var helt magiskt.

Nu är vi på ett hotell i Kiruna. Vi ska gå ut och äta middag men sen tror jag att det blir en ganska lugn kväll. Vi var ju som sagt uppe före klockan sex idag.

Annars följer jag rapporteringen av Corona. Norrbotten, som jag befinner mig i nu, har sex rapporterade fall. Geografiskt är länet stort så det är inte så många. Västerbotten som jag bor i har åtta fall. Också glest befolkat. Jag är inte orolig för egen del men vill så klart inte bidra till smittspridning. Tänkte bara skriva ett litet resonemang om varför vi ändå valde att åka. Det är fjorton fall fördelade på 35 procent av Sveriges yta, det känns ändå ganska säkert.

Önskar dig en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.