Mars 2019

Ska vi titta på vad som hände under mars månad förra året? De stora händelserna som dokumenterades i bloggen var dessa:

En lugnare vardag

Jag började vänja mig vid ett lugnare tempo som det ju blir när man bara jobbar halvtid och sedan pluggar på halvtid. Jag såg också till att utnyttja fördelarna med att inte vara sysselsatt på heltid. Det blev nöjesläsning mot en solvägg, fikabesök av min mamma och sovstunder mitt på dagen. Allt för att läka min stressade själ. Jag började också känna mig piggare!

Takdropp och snöskottning
Min vecka 12/2019
Stökigt besök

Hållbar shopping

Jag fortsatte min resa mot att försöka göra mer medvetna val när jag shoppar saker. Två bra grejer i mars förra året var ett nytt ullunderställ i bra material och några prydnadssaker fyndade second hand.

Ullunderställ
Secondhandfynd

Skotersäsongen tog fart

Som alltid drog stug- och skotersäsongen igång i början av mars förra året. Fredrik jobbade i Hemavan den här perioden, vilket gjorde att vi spenderade de flesta helgerna där uppe. Det var enklast och bäst för själen. Jag blir alltid så lugn där uppe!

Helgen som var
Slutet på lovet
Underbara lördag
Aprilväder i mars

Livet

Det hände så klart fler saker i mars. Flera saker som jag aldrig skrev om i bloggen hände och det känns märkligt att inte nämna dem i den här sammanfattningen. Ett litet barn föddes. Så surrealistiskt att någon som jag känt sedan barnsben nu har ett eget barn. En ettåring. Något mindre roligt som hände var ett liv som slocknade. Det är fortfarande så overkligt.


Fler månadssammanfattningar:

December 2018 – med alla sammanfattningar för 2018
Januari 2019
Februari 2019


34 reaktioner på ”Mars 2019

 1. Så kul att titta tillbaka.
  Låter härligt med tid till bara livet, sol och fika. Jag älskar second hand!! Men handlar där på tok för sällan.
  Skönt att någon annan känner så när kompisar får barn, så surrealistiskt på något sätt.

 2. Det är något av det bästa med en blogg: att man kan kolla tillbaka vad man gjort tidigare år! Såna här inlägg är riktigt roliga

 3. Det är roligt att titta tillbaka på vad som hände för ett fler flera år sedan. Det gör jag med 😊 Jag har också börjat handla mindre kläder och kör mer på basics som går att matcha till mycket 😍

 4. Längtar tills ja kan sitta på balkongen o läsa o mysa ute på balkongen. Gäller att hitta fina utomhus möbler till sommaren också – åhhh ser verkligen framemot det 😍 va fina bilder på dig vännen

 5. Så annorlunda det kan vara på ett år… lät som en skönare mars månad förra året än denna pågrund av allt… hoppas vi kan njuta lite av vårsol snart!

 6. Åh va skönt väder du hade ! Vi hade också äntligen lite sol igår. Men tyvärr ingen snö här ! Finns ju inget bättre enligt mig när det är snö och strålande sol , och man kan sitta ute med en kaffe i handen 🥰🥰 eller grilla korv ;D

 7. De där understället är kanske den bästa ihopsatta outfiten jag har i min garderob. Efter att ha gått i det en hel vecka i Sälen och kom hem till kläder med sömmar som inte alls var bekvämt fick min kropp en chock. Haha! Tycker dina de här tillbakablickarna är så mysiga 🖤

  1. Haha. Ska jag vara ärlig är jag inte lika frälst vid underställ som resten av världen tycks vara, men det kan bero på att de sällan är gjorda för min kroppsform 🤣

 8. Alltså ibland önskar jag att vi också kunde ha lite granna snö….inte bara det grå trista…å andra sidan är våren på god väg nu och misstänker att den kanske inte kommit så långt hos er? Jättesnyggt ullunderställ….det skulle den här frusna själen kunnat tänka sig

 9. Ibland är det så kul att få titta tillbaka,. Få påminna sig om vart man har stått, Kanske vilka framsteg man nått. Ta det lite lugnare behöver vi alla göra.

 10. Men gud vad härligt att kunna sitta ute och läsa i solen det är verkligen något jag längtar efter 🙂 Så härligt med lite snö här är det rena vår vädret

 11. Vad roligt att kunna se tillbaka, jag har bloggat i tretton år så det finns mycket sparat. Saker som jag inte ens kommer ihåg att jag gjort. Vad skönt att du började jobba för en lugnare vardag med att plugga halvtid och jobba halvtid. Så mysigt ditt ullunderställ ser ut, ett sådant vill jag med ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.