En bättre lördag

Idag vaknade jag upp på min absoluta favoritplats på jorden. Huset hemma är så klart en underbar plats där jag trivs bra, men bästa platsen är fjällstugan. Priviligierad som jag är här jag haft förmånen att vara här ända sedan jag var nyfödd.

Som tonåring hatade jag i och för sig att vara här. Ensamt och tråkigt tyckte jag att det var. Tur att man ändrar sig. Den plats jag vilar mest på är den här.

Idag har vi varit ute hela dagen. Från tio till halv tre. Vi åt lunch ute i vanlig ordning. Solade lite. Sen tog vi skotern till affären och stödhandlade. En affär som bygger sin verksamhet på gränshandeln får det ju lite jobbigt när gränsen är stängd.

Sen tog jag en promenad för att få röra lite på mig, gjorde upp en eld och läste lite i en bok innan middagen. Lagade fish and chips och så har vi haft en tv-kväll. Sen blir det en tidig kväll.

Har du haft en fin lördag?

4 reaktioner på ”En bättre lördag

  1. Jag hade en fin lörd jobba kvällen men hade värk i rygg o kropp kände mig inte reko du vet för trött som att nå va på G o de var de, är störtförkyld just nu

  2. Är det inte alltid så, att den platsen man hatade som liten är den platsen man uppskattar mest som vuxen? Jag är väldigt avis på dig det måste jag ändå säga. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.