Tjugosjutusen

När jag vaknade i morse kände jag mig pigg och glad för att jag skulle kunna ”göra lite nytta” ikväll. Sen har dagen gått och jag har insett att jag har för många grejer att göra för att riktigt hinna med. Tio saker jag vill/borde/måste hinna ikväll:

  • Göra klart en uppgift till en av morgondagens lektioner.
  • Helst spela in en genomgång av nämnda uppgift.
  • Städa toaletten.
  • Yoga
  • Göra gårdagens yoga som prioriterades bort
  • Teckna ett nytt elavtal
  • Packa en väska
  • Planera helgens mat
  • Baka en kaka
  • Titta på Sveriges Mästerkock

Men då gäller det så klart att prioritera. Det blir lite jobb, yoga, kanske kakbak och så Sveriges Mästerkock. Hade gärna tagit en liten promenad också men får försöka prioritera det i morgon. Det blir nog lagom.

Jag höll på att bränna ner huset idag förresten. Slog på en platta och fastnade sedan i en ”snabb” badrumsdiskussion. Vi försökte placera ut spottar i taket (shit, vad svårt allt sånt här är) och det krävde lite tankearbete. När jag kom ut därifrån bolmade röken från grytan och innehållet var kolsvart. Köket blev rökfyllt och vi hostade som galningar. Men det gick bra, tack och lov. Vi fick vädra ordentligt, sen gjorde jag ett nytt försök.

Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.