Den 26 mars i backspegeln

Då var det torsdag igen och jag tänkte att vi skulle använda veckans tillbakablick till att kolla på vad som hänt just den här dagen tre år bakåt i tiden. I år är det en vanlig torsdag då jag jobbar på. Ikväll sänds också sista avsnittet av Antikrundan för den här säsongen, så vår torsdagstradition tar uppehåll ett tag. Lite trist, men å andra sidan börjar det hända så mycket annat nu under våren så det ska nog gå bra ändå.

Förra året, 26 mars 2019, svarade jag på en massa frågor i en lista. Anmärkningsvärt är väl att jag fortfarande använder samma mascara, som jag då trodde höll på att ta slut. Eh, ja, det står andra intressanta saker i listan också.

För två år sedan, 2018, var det här påskveckan, minsann. Traditionsenligt spenderade vi ju påsken i fjällen, och jag bjöd på en veckoplanering här i bloggen istället för en matsedel. Så här såg den ut.

För tre år sedan, 2017, var det söndag och jag sammanfattade en helg i fjällen. Den här gången i syrrans stuga. Den var då i princip nybyggd så det var nästan lyxigt att hänga där en helg.

Det var det. Vårvintern brukar ändå vara sig lik i mitt liv, så det är inte konstigt att de är ganska lika varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.