Några lediga dagar

Så kom fredagen och jag kan se tillbaka på en hel vecka av arbete hemifrån. Trivs väldigt bra med att sitta hemma och jobba. Det är egentligen bara den här vardagsrörelsen som bekymrar mig lite, även om jag gör vad jag kan för att inte förtvina helt.

Helgen ligger framför oss och det ska bli härligt. Mitt i all virusrapportering är det kanske lätt att glömma att vårvintern är här. Eller våren, för den som bor på andra platser. Den bästa tiden är nu! Jag tänker mig en grillad korv och kanske några solstrålar på näsan.

Ska läsa böcker och åka skidor. Att vara utomhus är så bra för själen och är något som är helt okej så länge man undviker folksamlingar, och det har vi inte så många av här i glesbygden.

Vad ska du göra i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.