Utomhushelg

Hej i söndagen. Förlåt att jag är så dålig på att blogga just nu! Brukar försöka få till ett inlägg om dagen, men det har varit så himla mycket annat hela tiden den sista tiden. Kanske framförallt sen jag började jobba hemifrån. Jag hamnade efter på jobbet i samband med det, och därför inte fått till det här med bloggen.

Men, det tänkte jag inte skriva så mycket om nu. Jag hade tänkt skriva om helgen. Vi har varit ute en hel del. Lagat mackor i mackjärn och grillat korv över öppne eld. Baloo har rullat sig i snön. Jag har påbörjat och läst ut en hel bok, vi har lagat goda middagar och solen har till och med visat sig ibland.

Så det blev en bra helg. Vi har också rengjort diskmaskinen och kompostlådor, hållit med tvätt och annat sånt där som liksom hör till. Jag känner mig utvilad och redo för en till – intensiv – arbetsvecka. Nu är det bara en och halv vecka kvar till påskledigheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.