Vardagshändelser

Intensiva veckan har kommit halvvägs. Jag har jobbat massor och börjar snart känna att jag har kommit ikapp. Hoppas på att det mesta ska lossna efter morgondagen, men vi får se.

Jag satte ett gäng frön i måndags. Två sorters chili och två sorters tomat. Tycker att jag ser på dem att det inte kommer bli något. Vi får se. Nästa år ska jag nog investera i lite odlingsgrejer så det tar sig ordentligt.

Jag har också bakat en kaka till påsk och sådär. Annars är det jobb. Jag har jobbat, jobbat, jobbat. Fixat elavtal. Tvättat och donat. Och så läser jag nyheterna flera gånger om dagen för att hålla lite koll.

Vad gör du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.