So far, pretty good

Nu får man väl ändå säga att vi står mitt i den här arbetsveckan. Två arbetsdagar avklarade och två kvar. Sen är det påsklov. Så märkligt det känns. Men efterlängtat. Oavsett läget i världen blir det skönt med några dagars ledigt. Jag ska läsa många böcker har jag tänkt.

Igår gjorde jag bort den stora påskhandlingen. Och slog ihop den med en vanlig veckohandling. Tänkte slippa gå på affären igen den här veckan. Fyllde fem tygpåsar med mat. En vanlig veckohandling brukar i det här hushållet vara två, ibland två och en halv, så nog handlade jag mat alltid. Vi kommer inte svälta ihjäl i första taget.

Var också duktig och kom ut på en promenad i måndags. I fyrtiofem minuter promenerade jag och lyssnade på veckans avsnitt av Tvillingpodden. Sen blev det ett yogapass också innan kvällen var över. Igår kväll satte jag mig och avbokade alla hotell jag hade bokat för sommarens Italienresa. Det är trist så klart, men det kommer fler somrar och fler möjligheter att resa. Vi får i alla fall tillbaka de pengarna som vi lagt ut, så det var väl tur i oturen att vi hade bokat såna boenden. Minns att jag tänkte ”vi kommer ju att åka så det spelar ingen roll” där i januari när jag såg avbokningsreglerna, men nu kom de väl till pass i alla fall.

Och så är det riktigt vårväder till och från. Jag funderar till och med på att leta reda på mina sneakers så jag kan promenera som vanligt. Asfalten har tinat fram.

Har du haft en fin vecka så här långt?

Februari. Nu är vägarna bara och plogkanterna fulla med grus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.