Ett foto i timmen – idag onsdag

Idag har jag försökt ta ett kort varje timme. Lyckades nästan exakt varje timme. Om det är bra eller inte låter jag vara osagt. Här kommer min onsdag illustrerad av mobilkameran!

07:30 – hade nyss kommit in från morgonpromenaden med B. Skulle ha fotat under den för det var fantastiskt vackert och stillsamt. Istället blev det ett foto på datorn som jag tog fram. Dags att fixa med bloggen!

08:30 – Satt jag kvar vid datorn. Hade kokat ägg och ätit en tallrik fil till frukost. Var nyss klar med morgonens blogginlägg om boken Mitt hjärta går på. Fortsatte med att kommentera bloggar och svara på kommentarer.

09:30 – Gjorde i ordning pizzadeg till dagens middag. Hade egentligen tänkt göra en ”kycklinggryta” med quorn, men kom fram till att vi är sugna på pizza. Googlade pizzadeg med torrjäst och fick fram det här receptet från Zeina, som dessutom skulle jäsa länge i kylskåp. Läge att göra i ordning tidigt.

10:30 – hann prata en lång stund med min mamma i telefon. Sedan satte jag mig framför datorn igen.

11:30 – klippte bort de gula och döda bladen från min lilla palm.

12:30 – började måla väggpanel till badrummet. I den här takten har jag målat klart till midsommar. Har börjat forma en plan för hur det ska effektiviseras i alla fall. Älskar panelen och skulle gärna ha den omålad men om den ska sitta i ett fuktigt badrum känns det lite sådär..

13:30 – hade jag precis fått in alla mina IKEA-paket. På grund av viruset bar de inte in paketen utan jag fick bära själv. Svor åt att jag är så svag. Hade jätteont i ländryggen direkt efteråt.

14:30 – gardinbyte i köket genomfört. Älskar dessa gardiner. De var det första jag köpte till huset.

15:30 – kollade till pizzadegen och ställde fram den så den skulle få jäsa lite till.

16:30 – väntade på att ugnen skulle bli varm.

17:30 – hade precis ätit upp min lilla pizza. Den är toppad med bitar av Quorn och gul lök för den som undrar.

Sen blev det inga fler bilder. Tack för att du följde med!

16 reaktioner på ”Ett foto i timmen – idag onsdag

  1. Vilket fantastiskt inlägg fina Ina! Och om du visste hur avundsjuk jag är på att du får måla. Är man tillsammans med en målare så får man inte måla annat än barnens leksakslådor.. Helt okej kanske, men odrägligt när målaren inte gör någonting alls istället.

    1. Hehe, jag är verkligen inte förtjust i att måla men tyvärr är jag noll händig och gift med en snickare så måla är typ det enda jag kan bidra med 🙈 Börjar uppskatta det mer och mer så det blir bättre 🙂

  2. vad kul att läsa och att man får se vad du har gjort under en hel dag 🙂 Jag älskar verkligen sådan här typer av inlägg där man kan se vad en bloggare gör en hel dag ❤ pizzazz ser verkligen otroligt god ut 🙂

  3. Kul att följa dig genom dagen så där…olika människors vardag är intressant att lära känna. Det där var faktiskt riktigt härliga gardiner…jag har så svårt att se vad som blir snyggt hemma hos mig när jag ser det i affären, men när jag ser det upphängt hemma hos någon kan jag konstatera att det säkert varit fint hos mig också

  4. Ser ut som en bra dag med dom bilderna. Vad bra att dom tar säkerheten för detta med Corona. Hoppas pizzan blev bra

  5. Kul att följa en hel dag i bilder, jag är dålig på att på att ta så mycket bilder på en dag, blir oftast något fokus men det är kul att följa med en dag så kanske borde testa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.