Mitt hjärta går på – Christoffer Holst

Mitt hjärta går på är en kort roman som ändå hinner förmedla så många händelser, så många känslor och så många detaljer att den värld det utspelar sig i etsar sig fast långt efter att boken är slut.

Boken handlar om två killar i tidiga 20-årsåldern. De bor i Stockholm men har helt olika bakgrunder. Båda lider av ensamhet på olika sätt. Via en dejtingapp kopplas de ihop, och en ganska vacker men komplicerad kärlekshistoria tar sin början.

Det här beskrivs som feelgood, men boken har sina stunder då den är riktigt tung också. Ensamhet, psykisk ohälsa och besvikelser beskrivs på ett väldigt levande sätt. Det gör också de fina stunderna. Jag imponeras av hur man kan få fram så mycket innehåll, känslor och historia på så få ord. Det här är verkligen en författartalang.

Som du kanske förstår rekommenderar jag boken. Jag rekommenderar den nog mest till dig som gillar att läsa om relationer, kärlek och som gillar feelgood.

18 reaktioner på ”Mitt hjärta går på – Christoffer Holst

  1. Låter riktigt som en feel good bok som du själv säger. Jag är nog lite mer för Harlequin – romaner.. *ler* Eller typ Harry Potter, Eragon och Guldkompassen och sådant..

  2. Jag läser sällan nu för tiden faktiskt. Men skulle vilja läsa mer och denna lät bra! Ska kika på den.

  3. Harlequen böcker gilla jag 😀 minns då ja var liten läste ja pollux böckerna ja enbart om hästar i olika historier Mm 😀 kanske ändå ska kika in denna, läsa å se vad ja tycker – tack för tipset

  4. jag älskar verkligen boktips. Och denna bok lät som den faktiskt kunna vara något för mig, älskar böcker med mycket känslor, så denna har ja nu lagt till i min boklista tack för tipset 😍😍

  5. Jag är inte så mycket för feelgood men ibland kan det vara mysigt att läsa en sån bok. Jag blev sugen på att läsa den kanske just för att boken skriver om ämnen jag brinner för 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.