Landströms Kök och Bar i Kiruna

När vi var i Kiruna i mars lyckades vi hitta en så bra middagsrestaurang som vi åt lördagsmiddagen på. Nu är det dags att tipsa om den!

Landströms kök och bar verkar vara det officiella namnet. Det ligger centralt i Kiruna och själva restaurangen var väldigt mysigt inredd. Vi hade inte bokat bord, men fick plats ändå. Vi fick sitta på en inglasad veranda där de hade gasolkaminer som höll värmen. Funkade bra, även om det blåste rakt igenom fönstren där vi satt. Blåste storm den här kvällen, så jag tror inte att det är vanligt förekommande.

Jag beställde en hamburgare. Det är fan den godaste hamburgaren jag har ätit någonsin. Nu svor jag också, men så god var den. Själva burgaren kom bara mellan ett par bröd, och så serverades alla tillbehör bredvid. Jag förstår att man gjorde så, för det gjorde att jag smakade på bara burgaren ensam, och jäklar vad mycket smak den hade! Det står inte i menyn vad det var för kött, men det smakade så mycket kött. Plus att tillbehören var jättegoda. Min man åt älgskav och den var lika god.

TYVÄRR tog jag inga bilder på maten. Var för hungrig för det, haha, men det här är bland det godaste och bästa jag har ätit i hela mitt liv. Är du i Kiruna, sök upp den här restaurangen. Här är en länk till hemsidan för Landströms.

En reaktion på ”Landströms Kök och Bar i Kiruna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.