Sommar, kebab och en massa jobb

Hej i onsdagen!

Vad fort dagarna går just nu? Och solen skiner som om det vore sommar. Det är nu all snö smälter bort, vi hoppas på en fin maj och sen är det plötsligt fyra plusgrader och regn i fyra veckor. Hehe, maj är inte en favorit som ni kanske märker. Men efter det kommer ju sommaren så småningom. Fnissade för mig själv igår när en influencer bosatt i Skåne la ut att ”det är sommar nu”. Tittade ut på min tomt och den halvmeter snö som fortfarande täcker hela gräsmattan. Mm. Sverige är ju avlångt. Gläds med er i Skåne, även om jag älskar april just för att vi har sommarsol och snö samtidigt. Vårvintern. Det bästa.

Något annat jag fnissade åt var att jag kompletteringshandlade igår. Skulle köpa ett gäng kryddor, så jag plockade åt mig chiliflakes, timjan och oregano. Det låg i min korg och så gick jag till kassan där jag placerade alla varor på bandet, som man gör. Hade så få grejer så jag tog ingen påse, utan bar allt i händerna till bilen. Det fick åka i passagerarsätet hem och så dumpade jag det på diskbänken. Där låg det ett par timmar. Plötsligt inser jag att oreganon har en väldigt märklig färg. Den är nämligen röd. Och mald. Läser på burken och ser att det är KEBABKRYDDA! Hur har jag lyckats med det? Och hur kan jag inte ha märkt något? Det lustiga är att jag aldrig någonsin har jag köpt kebabkrydda förut. Jag kan alltså inte har gjort någon sån tankemiss, att hjärnan liksom kände igen burken och tog den istället för oreganon.

Annars rullar livet på. Jag har jobbat jättemycket under måndag och tisdag. Tror att det märktes i morse, för jag var så trött att jag unnade mig att sova en stund extra. Hoppade över morgonträningen idag. Tog en lite längre morgonrunda med B istället. Ska köra på intensivt den här veckan för att förhoppningsvis kunna gå tillbaka till en mer normal arbetsbörda igen nästa vecka.

Och nu är det fem minuter tills arbetsdagen börjar så jag ska publicera detta, stänga ner min privata dator och ta de tjugo stegen bort till kontoret och min arbetsdator. Hoppas att du får en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.