April 2019

Årets fjärde månad har snart passerat, och jag tycker att det är dags att titta på vad som hände under den här månaden förra året. Hände något speciellt överhuvudtaget?

Vårvinter i fjällen

I detta hushåll är det lag på att vara i stugan, i fjällen utanför Tärnaby och Hemavan, under april månad. Det är inte lag på att vara exakt varje helg, men nästan. Förra året var enda gången jag och F var lediga hela påsklovet tillsammans, och vi spenderade det i fjällen. Lyckades ha kanonväder hela påskveckan. Jag brände kinderna för första gången i mitt liv. I år har det hänt igen, så nu har jag lärt mig att jag måste smörja in ansiktet med solkräm. Jag skrev också en krönika om den finaste perioden som följs av den sämsta.

Nu börjar påsken
Två dagar med sol
Min vecka 16 2019
Nio bilder från den här helgen
Påsklov!
Perioden vi kallar maj

Dubbla födelsedagsfiranden

Vi spenderade en lördag i makens hemort. Först hälsade vi på våra kompisar med en nyföding. Då var han av uppenbara skäl väldigt liten, men nu är han ett busfrö med stark personlighet. Är helt chockad av att man kan tycka om någon annans barn så mycket? Vi är ju inte ens släkt. Bebisen fick i alla fall min stickade kofta och en pyjamas från Villervalla. Efter det firade vi nog min svägerska som fyller år i slutet av april. Det var en trevlig dag!

Babykofta i vårigt gult
Den här helgen 🙂

Tipsiga inlägg

Det blir ju för deppigt om jag inte kan dela med mig av mer. Jag gjorde några inlägg som jag i mitt huvud benämner ”tipsiga” inlägg. Den här gången recept och boktips! Två kakor med nougat, hade nog dille på det just förra året, och så hade jag läst Morgan Allings självbiografi som jag tyckte mycket om.

Nougatkakor
Apelsinrutor med nougat
Kriget är slut – Morgan Alling


Fler månadsinlägg:

December 2018 – med länkar till alla sammanfattningar till 2018
Januari 2019
Februari 2019
Mars 2019

5 reaktioner på ”April 2019

  1. Hände en hel del under april 2019! Roligt 😀 själv firade vi påsk tillsammans med min ursprungsfamilj i Stockholm, pluggade inför olika examinationer och tog hand om min busiga lilla valp! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.