En tisdag i april

Vips så har tisdagen också gått. Den här dagen var lite mindre seg men det har varit kallt ute, så jag har ändå gått runt och frusit. Blev hemmaträning istället för en joggingrunda ute. Kan man ens kalla det jogging när jag går halva sträckan? Ja, det blev hemmaträning på min friskvård idag oavsett.

Kvällen är fortfarande ung men jag har hunnit måla ett varv på ett gäng panel.. brädor? Vad ska man kalla det? Väggpanel i bitar? Jag har målat en sådan omgång. Om en dryg timme ska de vara klibbfria så då kan jag samla ihop dem och lägga undan för att kunna stryka första varvet på nästa omgång panel. Målade alltså den nuvarande omgångens första varv igår kväll. Gud, vad spännande det här blev. Efter målningen har jag också deklarerat. Årets tråkigaste syssla men det går ganska fort när man väl tar tag i det. Fick betala in några hundralappar, men de senaste åren har jag fått betala tusenlappar så jag är nöjd.

Senare ikväll är planen att se The Avengers. Jag råkade läsa en recension till den senaste Marvelfilmen för några veckor sedan och blev därför lite inspirerad till att se alla. Till makens stora förtjusning eftersom jag har fnyst åt dem tidigare. Vi ser dem i kronologisk ordning, alltså inte den ordning som filmerna kom ut, och nu är det dags för The Avengers. Av de jag har sett hittills gillade jag Captain America och The Incredible Hulk bäst. Får se hur det utvecklar sig.

Och ja, ungefär så här spännande är livet just nu. När snön tinar bort kanske jag i alla fall kan visa bilder från trädgården och altanen eller något.

2 reaktioner på ”En tisdag i april

  1. Just det, deklarationen! Den glömmer jag alltid bort och kommer på i sista minuten… På den punkten är jag inte vuxen…. 😛 Klart du kan skriva att du har joggat även om du gått en sträcka också. Hemmaträning är så bra ju! 🙂 Vad roligt att måla, vi ska snart ta tag i ett måleriprojekt här hemma nämligen vårt staket. Det ska bli kul! Får se om jag tycker det när jag suttit med det ett tag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.