30 april i backspegeln

Då var det Valborg igen! Vi brukar inte direkt fira detta på något speciellt sätt. Ibland har vi grillat och en gång har vi varit på en majbrasa. I år kommer vi vara i stugan. Men första ska jag jobba hela dagen. Tänkte kika på hur Valborg sett ut de senaste tre åren.

Förra året var det 2019, och det jag publicerade här på bloggen var en recension av Morgan Allings självbiografi. En ganska gedigen sådan får jag ju i alla fall ge mig själv. Så mycket valborgsfirande tror jag inte att det blev eftersom F jobbade borta.

För två år sedan gissar jag att den här dagen var en måndag. Jag har i alla fall skrivit att det var en klämdag och att det kändes skönt men lite annorlunda.

Och för tre år sedan, 2017, gjorde jag en sammanfattning av hela månaden april. Jag gjorde det under en period men fastnade alltid i att allt kändes för nära så jag har slutat med det. Numera gör jag ju månadssammanfattningar ett år efteråt och tycker att det är lättare 🙂

Så, ganska tråkiga inlägg om jag får utvärdera mig själv. Det kanske faktiskt märks att det här inte är en favorithögtid. Men det är alltid trevligt att få vara lite extra ledig!

Önskar dig en trevlig Valborgsmässoafton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.