Tillbaka

Nu är vi tillbaka i vårt hus efter att ha spenderat långhelgen i fjällen. Jag är tacksam för att ha fjällvärlden i min egen hemkommun. Inte minst i år när det har införts reserestriktioner. Vi har kunnat åka i alla fall.

Säsongen har bjudit på väldigt grått och mulet väder. De enda kort jag har tagit var på Baloo. Vi har haft några fina dagar och jag har fått färg i ansiktet men sammanlagt är det ändå klar övervikt åt det grå. Snösmältningen har heller inte kommit så långt som den brukar den här tiden. Ett märkligt år. Kanske var det här det normala för tjugo år sedan, innan vintrarna blev konstiga?

Nu är vi som sagt hemma. Det är nästan alltid en märklig känsla att komma hem. Bilåkningen gör mig ofta seg och det känns jobbigt att ta tag i något. Dessutom är de kommande veckorna inte några favoriter vädermässigt. Jag ska försöka laga middag och så ska jag åka iväg för att handla. Skönt att göra bort det på en söndag istället för en måndag.

Hur har din långhelg varit?

En reaktion på ”Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.