Längtar till helgen

Hallå! Nu är det redan onsdag igen. Jag börjar känna mig väldigt trött. Misstänker att det är majtröttheten som smyger sig på. Det kan också bero på att jag inte har fått till träningen i veckan av olika anledningar. Ska skärpa till mig.

Veckans stora fokus är att måla panel. Kaklet sitter numera på väggen och klinkret ligger på golvet så i helgen ska vi spika upp panelen på de resterande väggarna. Så kul att börja se slutet på renoveringen och framförallt att vi nu är inne i den roliga delen då man ser resultatet!

Så man kan väl säga att jag har anledning att längta till helgen. Det är typ det enda jag gör just nu så jag avslutar mitt inlägg här.

Hoppas att du har haft en trevlig vecka så här långt!

En reaktion på ”Längtar till helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.