Badrumsrenovering

I helgen har vi hållit på med badrummet! De sista panelbitarna målades igår morse och sedan ägnades gårdagen åt att sätta upp den på alla väggar. I duschen har vi kakel, men resten av rummet ska alltså ha panel. Det är av kostnadsskäl som vi väljer att göra så, då vi sparar in arbetskostnaden eftersom vi kan spika panel själva. Fredrik gjorde det mesta, men några brädor har jag skjutit fast och bankat på plats. Jag hamnade i att sköta markservice (mat och hundpromenader).

Idag tog vi sovmorgon, men vid elvatiden var jag på plats inne i badrummet med en färghink i handen. Det var dags för våtrumsfärgen att hamna ovanpå grundfärgen. Efter en och en halv timme var jag klar. Då tog F över och satte dit taket medan jag började montera ihop den ena kommoden.

Nu har jag precis målat det allra sista varvet färg. Det blir väldigt vitt, och det är egentligen inte min melodi, men jag tror att det blir bra när vi får dit allt annat. Ska visa bilder när allt är klart, har inte riktigt orkat fota.

Men nu är det väl bara att sätta upp badrumsmöblerna och vänta på att rörmokaren kopplar in allt vatten och elektrikern kopplar in strömmen i spottarna i taket. Det känns kul!

Nu blir det soffläge och spana på bevakade tradera auktioner.

En reaktion på ”Badrumsrenovering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.