Fredagseftermiddag

Klockan 14:15 tog min arbetstid för veckan slut så då stängde jag datorn och letade reda på Baloo. Startade en tvättmaskin, packade in källsortering och hund i bilen innan jag slog av diskmaskinen och åkte iväg med bilen. Slängde pappersförpackningar och plast i behållarna för det, helghandlade och hämtade ut två paket. Har handlat så mycket på tradera senaste månaderna. Egentligen borde jag väl stödhandla hos våra lokala handlare men.. de har inte det jag vill ha. Ska gå och se om jag hittar någon bra kruka och så blir det trädgårdsblommor hos vår lokala blomaffär i slutet av maj, så då handlar jag lokalt.

När jag kom hem öppnade jag paketen. Det ena var en kruka som jag ska ha på väggen i badrummet. Ska visa det andra senare, var ett begagnatfynd och ett nyköp. Och så hängde jag tvätten som var klar och tömde diskmaskinen. Så skönt att ha en massa energi och orka göra saker.

I onsdags var jag så brutalt trött. Somnade nästan i soffan efter middagen, klev upp och gjorde några halvhjärtade försök till att städa köket. Gick ut med soppåsen och rensade en hylla i kylskåpet. Sen hamnade jag i soffan igen och gick i säng före klockan nio. Trodde på riktigt att något var allvarligt fel men vaknade pigg igår, så det var nog bara sömn som behövdes. Kommer inte riktigt ner i djupsömn på samma vis nu som när det är mörkare ute, tror att det kan vara boven. Och så har jag slarvat med min rörelse som jag införde för att må bra. Tog upp den igen och kände mig piggare på en gång.

Ja, det här var väl kanske inte världens mest intressanta inlägg, men det är så här min vardag är just nu. Badrumsrenovering och vårstädning är högst prioriterat för mig. I helgen ska jag försöka bocka av några punkter i kategorin städning.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.