En onsdag i maj

Jaha, då var det onsdag. En långhelg ligger framför mig och det känns ljuvligt. Kollade precis vädret och solen verkar pricka in precis de här fyra dagarna! Jag tänker nog vara en del i trädgården. Som om jag hade gröna fingrar, haha. Nej, men jag tänker att jag kan börja förbereda lite för sommaren. Vi har fortfarande lite snö kvar på gräsmattan (som ligger i söderläge, på husets andra sida orkar jag knappt ens titta eftersom det är betydligt mer där) trots att det är den 20 maj så jag tänker att jag till exempel kan skotta ut snön lite så den smälter fortare.

Jag kan också börja göra i ordning pallkragarna för odling och plocka bort förra årets döda blommor ur alla krukor. Lite sånt småfix. Tänker också hinna putsa alla fönster och kanske hinna dammtorka och städa lite mer ordentligt inomhus. Om man nu vill det när solen skiner..

I morgon kommer rörmokaren! Håller alla tummar jag har för att ingen av oss – varken jag, min man eller rörmokaren själv – ska vakna med något förkylningssymptom som gör att han inte kan komma. Vore så jäkla typiskt när vi är så nära målet, liksom. Om allt går bra kommer badrummet vara klart på fredag eftermiddag/kväll. Igår var nämligen elektrikern här och gjorde klart sin del.

Förresten är jag så glad att det är så många som tittar in här just nu! Hoppas att du vill fortsätta läsa här.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.