Två soliga fixardagar

Den här dagen. Sol och sommarkänsla har varit ledorden. Jag började dagen med att gå ut och kratta typ 07:15. Efter 45 minuter gav jag upp på grund av trötta axlar (som fick sitt igår också se nedan) och satte mig med ansiktet i solen.

Tittade ut över gräsmattan som nästan var fri från snö. Igår spenderade jag någon timme med att skotta ut den snö som var kvar så att den skulle smälta fortare. Det resulterade i onda axlar igår lagom till att jag skulle sova. Men också till att jag kunde sitta i solen i morse och känna mig nöjd över gårdagens arbete.

Sen gjorde jag i ordning två pallkragar och satte jordärtskockor i dem. De ska tåla lite frost och sådär så jag hivade ner dem. Blir spännande att se om det blir något. Åkte iväg och handlade också före lunch. Direkt efter lunch spenderade jag någon timme med att plantera om alla blommor. Hade för få krukor, som vanligt, men de flesta fick lite mer plats för sina rötter.

Har också putsat alla nedervåningens fönster på utsidan. Får ta insidan någon dag i helgen sen, för nu ska det tydligen regna i två dagar. Ikväll ska jag börja sortera in badrumssaker i badrumsskåpet för nu är det klart! Så gott som, det saknas någon list och sådär. Ska visa när det är helt klart.

Och så är vi lediga två dagar till, vilken lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.