Fönsterputs och städning

Det känns som om det börjar vara dags att summera den här helgen. Den har gått i fixandets tecken. Igår kände jag mig väldigt trött och seg så dagens uppdrag blev att sortera in alla badrumsgrejer på lämpligt ställe i det nya badrummet. Jag hade tänkt göra det kvällen innan men vi fick andra planer. Sen gjorde jag inte mycket alls under resten av dagen och kvällen. Så skönt ändå.

Idag kände jag mer energi. Jag har putsat alla fönster utom ett invändigt. Tog övervåningens fönster också. Sen har jag handlat och packat in varor i kylskåpet. Syrran med sambo var förbi en sväng. Jag bakade en blåbärspaj till fika.

Nu tittar vi på film. Jag har gjort ett yogapass som gjorde gott för nacken. I morgon är det dags att jobba igen. Jag känner mig lite stressad men det är väl det man är under den här tiden på året. Några veckor kvar till semester, det tror jag blir bra.

Hoppas att du har haft en fin vecka!

En reaktion på ”Fönsterputs och städning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.