Kvällsbloggande

Idag blir det ett sent inlägg. Jag har haft fullt upp i veckan och ändå känns det inte som om jag kommer någonstans. Det är mest jobb, där jag har en hel del långa uppgifter att gå igenom. Det tar sin tid, helt klart.

Nacken börjar ge upp också. Det här med att fjärrundervisa ger ändå några fler timmar framför datorn så jag är inte direkt förvånad. Men det gör ont och är knappast bra i längden. Tur att det bara är tre veckor till en längre ledighet. Sen hoppas jag på att vi kan öppna upp skolan igen till hösten.

Det har varit sommarkänsla i några dagar. Vädermässigt. Jag har gått promenader om kvällarna, och i år lägger vi ner lite tid på att fixa o trädgården. Buskar ska flyttas och ett till äppelträd planteras. Åh, jag längtar verkligen efter att få sätta blommor, vara ledig och bara gå ett varv i trädgården för att se över odlingar och blommor.

Med de orden avslutar jag för idag. Hoppas att du har en fin vecka!

2 reaktioner på ”Kvällsbloggande

  1. Är också gymnasielärare och håller alla tummar att de öppnar skolorna till höst. Men först en skön sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.