Friday Afternoon

Idag är en bra fredag. Först och främst en bra arbetsdag. Sen två bra nyheter. Den bästa är väl att gymnasieskolorna kommer kunna öppna upp för lektioner till hösten. Förutsatt att alla sköter sig med de restriktioner som finns så inte Coronan blossar upp igen. Helt underbara besked, särskilt för min nacke. Haha, och för alla Sveriges gymnasieelever då, men man är ju sig själv närmast. Jag har gillat att ha distans och fjärrundervisning men jag vet att det finns elever som det inte har passat alls för så jag tror att öppnandet är viktigt i längden.

Vi har också fått hem vårt andra äppelträd och planterat det före middagen. Nu är det bara att hålla tummarna för att trädet ska trivas och växa fint. Jag hoppas att åtminstone det första äppelträdet vill blomma lika vackert i år som det gjorde förra året. Hoppas, hoppas.

Det ska bli sommarvärme i helgen. När vi planterade trädet blåste det ganska kraftigt och inga ljumma vindar direkt, men nu verkar det spricka upp lite så värmen kanske kommer nu. Det skulle vara härligt, och oväntat med tanke på hur ovanligt kall den här våren har varit.

I helgen är det mors dag. Vi ska träffa svärmor för första gången på drygt tre månader. När det blev klart att man får resa 1-2 timmar med bil så törs vi åka dit och hälsa på. Sen ska vi väl fira min mamma också antar jag.

Önskar dig en trevlig helg!

En reaktion på ”Friday Afternoon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.