I livet just nu

Jobbar, jobbar och jobbar. Det går bra. Det är mycket att göra men jag känner mig inte stressad. Mera upptagen. Skönt ändå. Köpte hem en massa jäst i söndags, eftersom jag vet att det lugnar mig att baka. Och så tänkte jag att det kunde vara skönt att göra något praktiskt efter en hel dag plus kväll framför en dator.

Så rätt jag hade! Har inte orkat tidigare, men ikväll ställde jag mig och gjorde hamburgerbröd. Fick precis den effekt jag hade tänkt. Plus att jag fick goda hamburgerbröd som vi ska äta till middagen i morgon. Win-win.

Annars går jag runt och har fredag varje dag (fast det bara är onsdag) och så tänker jag mycket på situationen i USA. Vet inte vad jag ska säga mer än att det är fruktansvärt.

Nu knyter vi ihop säcken och försöker sova. Jag kommer inte bli glad på mig själv i morgon annars.

Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.