4 juni i backspegeln

Nu tycker jag nog att det är dags att se tillbaka på den här dagen de senaste åren. om exakt en vecka är det dags för treornas skolavslutning. Min första som lärare på gymnasiet. Och för en vecka sedan … minns jag inte vad som hände. Det var nog en vanlig torsdag, haha. Låt oss se vad som inträffat den här dagen 2017, 2018 och 2019.

Förra året, 2019, skrev jag om hur vi fick åka till veterinären med Baloo och hans svullna tass. Usch, det var så otäckt men gick ju väldigt bra. Det var en varböld som han fick antibiotika mot. Sen var det borta, men vi varn og lite ynkliga både han och jag de första dagarna där. Jag minns att jag köpte sockar utan skaft i min storlek som vi satte på tassen när han skulle vara ute, och så kunde jag använda dem sen när allt hade blivit bra, haha.

För två år sedan var det 2018 och måndag. Måndagar betyder ju veckomatsedlar i bloggen och så här såg den veckan ut. Det var nationaldag på onsdagen och jag gladdes åt att F skulle komma hem en dag tidigare än vanligt så vi skulle få lite ”vardagsliv” några dagar. Är så tacksam över att ha det vardagslivet just nu.

Den 4 juni 2017 var det en söndag mitt i en långhelg och jag joggade, målade och sov dåligt. Känns som något jag gör varje år den här tiden med varierade resultat, haha.

Lite blandat innehåll kan man säga. Kul att jag inte är superförutsägbar i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.