Bästa fredag

Det här kan vara bästa fredagen på länge. Jag var inne på skolan och jobbade, helghandlade och åkte hem till ett tomt hus där jag kunde se en serie alldeles själv i soffan.

Och sen kom F hem med Baloo och vi hade så trevligt. Lagade middag, åt framför the Big Bang Theory och så har jag monterat ihop några småsaker till badrummet. Nu tänker jag släppa i soffan resten av kvällen, för det är jag värd.

Planerna för helgen är hemmafix. Det ska regna så jag antar att det blir vårstädning. Jag är ju inte klar med den så det är väl dags. Kanske ska jag baka bullar. Skulle vilja göra en somrig variant, men vi får se.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.