Den här tröttheten

Jag hatar när jag är så här trött. I fredags kväll var jag helt slut i hjärnan, och igår var jag helt slut rent fysiskt. Jag känner mig inte som mig själv när jag har för lite energi i kroppen. Nu tror jag att det beror på att jag alltid är trött den här tiden på året. Dålig sömn och betygssättning gör ju sitt till. Jag hoppas på det.

Jag har gjort några småsaker i alla fall. Igår tömde jag en kruka på jord. Vi ska försöka måla upp den så den måste tömmas och rengöras. Jag snyggade också till i pallkragarna där mina jordgubbar bor och tvättade ett gäng maskiner med tvätt. På eftermiddagen hjälpte jag Fredrik med altanen. Skruvade i typ alla skruvar som han skruvat ur för att kunna flytta efter all trall.

Idag har jag städat i vardagsrum och sovrum. Känns skönt att ha fått bort damm och liknande därifrån. Satte upp mörkläggningsgardinerna i vardagsrummet så vi kan stänga ute värmen i sommar. Har också handlat och … Ja, det är väl det. Nu slog tröttheten till igen. Men jag vet att det här blir en bra vecka och efter den veckan återstår tre arbetsdagar innan semestern tar vid. Då blir jag nog piggare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.