V. 24

Hej måndag! Hade en vidrig natt och jobbig morgon på grund av de hormoner som cirkulerar i kroppen på kvinnor. Blä. Tacksam över att jag började jobba halv tio så att jag kunde bädda ner mig i soffan några timmar.

Dagen blev bra i alla fall. Jag känner mig i fas även om jag kommer behöva jobba en stund ikväll. Innan det ska jag dock gå en sväng i trädgården. Hoppas att vårt nya äppelträd blommar snart. Det äldre trädet får inga blommor i år tyvärr. Hoppas på blommor nästa år!

Det är alltså vecka 24 i veckan. Skolavslutning för 3:orna på torsdag. Speciellt och avskalat så klart på grund av Corona men vi har i alla fall en så liten skola att vi kan ordna något. Andra planer för veckan är väl att köpa hem blommor och sätta ut, samt att sätta frön. Få ordning på altanen och förbereda oss för sommar där ute.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.