Den/det senaste

Bläddrade i arkivet och hittade at jag fyllde i den här listan i juni 2017. Tänke att det kan vara kul att fylla i igen och jämföra svaren. Rubriken är ”den/det senaste” …

..KÖPET:
Svar 2017: Ett mobilskal till mobilen. Borde komma med posten imorgon.
Svar 2020: Fick faktiskt kolla kontoutdraget eftersom jag handlar så lite nu. Men det är pionerna som jag köpte förra helgen. De lever fortfarande en vecka senare! Ikväll ska jag beställa fröer, sommarkläder (begagnat om det finns) och så ska jag köpa mer sommarblommor i veckan. Sen är pengarna slut, haha.

..GOOGLINGEN:
Svar 2017: Skogsro Spa, som säljer produkter från Maria Åkerberg på postorder.
Svar 2020: Pärlspont från Baseco.

..BESVIKELSEN:
Svar 2017: Att jag har slut på godis..
Svar 2020: Ja men det måste ju vara allt som inte blir på grund av Covid-19. Vi som skulle resa till Italien i sommar, vi skulle ha gemensam 30-årsfest och jag känner bara att jag vill leva som vanligt. Är tacksam för att vi har fått vara friska och att smittan inte tagit fart här där jag bor. (Än).

..DRINKEN:
Svar 2017: Öhm.. En kopp varm choklad på jobbet? En mer alkoholhaltig drink är det nog snart tre år sedan jag drack..
Svar 2020: Haha, dricker fortfarande drinkar väldigt sällan. Tror att senast var i mars när vi var på Pinchos i Kiruna. Inte så himla länge sedan i jämförelse. Minns dock inte vad jag drack. Sangria och kanske en mojito. Älskar mojito.

..GAPSKRATTET:
Svar 2017: Åt mig själv på förmiddagen. Helt hysterisk.
Svar 2020: Öhm. Skrattar lite hela tiden just nu, så jag vet inte om jag har något bra svar på frågan. Men vilket tråkigt svar. Jag skrattade lite åt Baloo igår som såg ut som en dränkt katt efter att ha varit ute på promenad i regnet. Det var länge sen sist.

..REPRISEN:
Svar 2017: Modern Family på Netflix. Ser om det för andra gången och vilar lite från Vänner.
Svar 2020: Haha, tittar fortfarande på Vänner. Men lite mer sporadiskt än tidigare. Annars vet jag inte om det är så många repriser.

..SKICKADE SMS:ET:
Svar 2017: Hur väljer man färg på Rouge?
Svar 2020: Ja man överlever ju. (Angående det ovan, om allt som blir inställt på grund av Covid-19).

..FÖLJDA INSTAKONTOT:
Svar 2017: Min granne. Men av mer ”offentliga” konton är det nog @tillbakakaka.bloppis som drivs av Yrsa Andrée. Hon säljer av saker hemifrån och skänker intäkterna till välgörande ändamål. Så bra initiativ!
Svar 2020: Jag har börjat följa en del konton som sysslar med byggnadsvård och 50-talsstil i vår. Ett av dem, som jag gillar mycket, är villaenhorna.

..KOLLADE YOUTUBEKLIPPET:
Svar 2017: En rap på engelska om när man ska använda de spanska verben SER och ESTAR. När man ser klippet 25:e gången tycker man att det är bra. Mina elever trodde nog bara att jag hade ”tappat det”. Så att säga.
Svar 2020: Linda-Marie Nilssons video där hon provar axelbandslösa bh:ar. Vad fantastisk hon är som bjuder på sig själv, tipsar, trixar och testar för att få andra att må bra i sin egen kropp.

..INKOMNA MAILET:
Svar 2017: Reklammail från RoyalDesign.
Svar 2020: Har nyss raderat mejlen, men det var nog ett reklammejl nu också. Tror inte att Royal Design låg överst, men nog var det bra nära.

En reaktion på ”Den/det senaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.