V. 25

Hej hej!

Måndagen har snart passerat och jag ligger på altanen med en jobbig huvudvärk. Arbetsdagen har bestått av många möten och efter en halv termin på distans har jag nog vant mig av lite vid just möten. Är väldigt slut på just nu.

Kvällens planer är att putsa ett fönster som en fågel gjort avtryck på och att gå en runda med Baloo. Skulle behöva träna egentligen men tycker att det är svårt när det är varmt. Vi får se.

Veckan då? Två arbetsdagar till, sen gör jag på semester till den 17 augusti. Exakt två månader och det är jag i chock över. Det brukar inte bli riktigt så länge, men i år slumpar sig datumen så. Sen är det midsommar. I år ska vi vara i fjällen. Jag är mest sugen på att äta jordgubbar.

Jag ser också fram emot att komma igång med skrivandet igen. Kanske inte idag men i morgon. Och bloggandet! Vill bli bra på att blogga igen.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.