Då var semestern här!

Då har jag gått på semester! Är så lycklig över detta. Ska unna mig några lugna dagar först och sen hoppas jag kunna komma igång med något sommarprojekt. Något som jag vet att jag ska göra är att försöka rengöra bron från lasyren jag behandlade den med förra året. Jag blev inte nöjd utan vill prova någon annan behandling.

Först är det dags för midsommar. Det kommer nog bli intensiva dagar då vi ska fixa en massa praktiskt, så den där vilan får väl bli i början av nästa vecka.

Igår tog jag fram mitt bokmanus för första gången på månader. Skrev kanske trettio ord. Såg över planen och inser att med lite god vilja kanske jag kan ha ett första utkast klart till Fredriks semester i juli. Ska försöka sikta på det så att jag kan gå in i redigeringsfasen när han har börjat jobba. Det kan kännas lagom. Började också skissa på nästa idé som jag har. Den börjar bubbla inom mig vilket betyder att det snart är läge att börja skriva.

Vet inte hur intressant det här blev att läsa? Det är mina tankar om ledigheten i alla fall. Just nu känns det som att jag ska vara ledig oändligt länge, så som sommarloven kändes när jag var barn. Vilken lyx att känna så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.