Sommarlistan 2020

Vad passar bättre att bjuda på under första semesterdagen än en lista om sommaren som kommer? Jag har fyllt i den här flera år tidigare (länkar finns längst ner i inlägget) och förra året reagerade jag på att den var så kort så jag har börjat bygga ut den. Lägger till en fråga varje år, så att det ska bli roligare läsning. Här kommer sommarlistan 2020!

Hur länge ska du vara ledig?
Jag har min första lediga dag idag och börjar jobba den 17 augusti, så det blir nästan exakt två månader. Det brukar inte vara riktigt så länge men en del år slutar vi några dagar tidigare och börjar några dagar senare vilket gör att ledigheten blir extra lång. Det känns skönt!

Hur ser dina planer för sommaren ut:
Med tanke på Corona-situationen har jag inga stora planer. Jag ska hålla igång träningen och yogan samt läsa ett gäng med böcker och skriva massor. Hinner nog inte så mycket mer än så, haha.

Inbokat resmål:
Noll, på grund av Corona. Fick avboka vår tågsemester till Italien, där jag hade bokat boende i Verona, Malcesine och Milano.

Vilken är din bästa sommarfrukost:
Svarar samma som förra året, och året före det: Är dålig på att äta frukost men hoppas orka svänga ihop smoothies i sommar.

Bästa sommarlåten:
Vi använde den gamla HAJK-dängan ”Sommar och sol” vid vår avslutning förra veckan så den går jag runt och nynnar på ibland fortfarande och känner att den låten är så mycket sommar för mig.

Stranden eller poolen?
Så som det ser ut i år blir det stranden. Har ju redan premiärdoppat mig! Utomlands föredrar jag dock poolen, men där hamnar jag inte i år. Förmodligen inte nästa år heller.

Ska du åka på någon festival i sommar?
Inte i år heller, nej.

Vad vill du helst grilla?
Fläskkarré, haha. Gud vad tråkigt det låter. Vill också grilla korv och hamburgare. Och bli bättre på vegetariskt. Har grillat grönsaker ibland och det blir gott, men vad kan man mer grilla?

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
I år har jag köpt hem shorts i tightsmodell, lite som en cykelbyxa, och tänker att de blir perfekta att ha under kjol och klänning. Tror att det kommer leda till att de blir mer använda.

Här hittar du tidigare års listor:

2019
2018
2017
2016
2015
2014

2 reaktioner på ”Sommarlistan 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.