Sommardagbok (1)

Så, även om jag blev ledig redan i torsdags känns det här som min första riktiga semesterdag. Värmen har varit extremt påtaglig och vad jag förstår ska det bli varmare innan det vänder. Jag försöker att inte klaga, haha, men det är väldigt, väldigt varmt. Framförallt tycker jag att det är lite jobbigt att det blir så varmt inne.

Ja, ja. Dagen har känts smått kaotisk men ändå bra. Har fått undan en del måsten men samtidigt inte hunnit en del andra grejer alls. Har kvar att ta tillvara rabarberna till exempel. Det får vara prioritet imorgon.

Nu ska jag försöka träna lite. Har svårt för att anstränga mig när det är varmt men vill inte heller hoppa över all träning bara för att det är varmt. Sen blir det ett kvällsdopp igen. Det är något jag verkligen uppskattar!

Hoppas att du har det bra!

14 reaktioner på ”Sommardagbok (1)

  1. Jag älskar värmen – framför allt om man är ledig och kan ligga på stranden 😍 däremot på jobbet blir det riktigt jobbigt då våran gård är som en gryta… lät underbart med kvällsdopp 🙂

  2. Det får inte bli för varmt, då pallar inte jag. Samtidigt måste jag vänja mig vid värme eftersom jag inte kan bestämma vädret när jag ska döma fotboll…. Skönt att ha fått undan en del måsten. Tycker lite att måsten aldrig försvinner, det finns ju alltid något att göra….

  3. Den här värmen älskar jag 🙂 ja vet inte men många klagar vilket ja kan förstå men för mig är de perfekt hahah kanske ska flytta till usa typ Florida där de alltid är så här varmt typ hahah

  4. Håller med dig om värmen, tycker inte als om när de blir för varmt luften blir så kvav och man blir så matt själv av det lite 4egn i mellan åt ill man ju ha faktiskt ❤️

  5. Skönt med riktig ledighet. Här väntar 9 dagars arbete och sen äntligen ledighet. Vi har haft regn till och från 2-3 dagar men äntligen kom solen och värmen tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.