Sommardagbok (2)

Igår kände jag mig lite stressad och förstod inte riktigt hur jag skulle hinna vara ledig. Idag har jag haft en lugnare dag där jag gjorde bort mitt enda måste direkt på morgonen. Sen har jag bara försökt göra saker jag mår bra av.

Jag började med att plocka in all rabarber från min ena rabarberplanta. Den fick bli en laddning med rabarbersaft. Hittade åt mitt recept här i bloggen så jag använde det och nu väntar jag på att det ska stå och dra färdigt. Sen gjorde jag i ordning smörgåstårtan som blev dagens middag före lunch så den skulle hinna stå och gotta till sig. Den blev bra! Ett lager med hummus, ett med avokado, citronsaft och creme fraiche och det sista lagret innehöll fetaost och keso. Gott och saftigt!

Jag har också hunnit köra ett pass yoga, skriva och … ja, det är nog det jag hann under dagen? Nu efter middagen har vi fått hjälpt att baxa upp en ställning på garagetaket och så har jag vattnat alla plantor i trädgården. Ska försöka ge mig på lite träning om en stund. Styrketräningen igår gick riktigt bra, så jag hoppas att det funkar idag också.

Har du haft en fin dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.