Sommardagboken (3)

Jag börjar verkligen gå in i semesterläge nu. Skönt, skönt. Idag har jag rensat ogräs från pallkragarna med jordgubbar. Lyckades bränna mig på en brännässla eftersom jag inte fattade att det var en sån som växte där. Men den var liten så den hann inte göra så mycket skada, tack och lov.

Har också pysslat med tvätten idag. Vikt förra veckans tvätt och tvättat tre maskiner. Skönt att få undan lite. Och så har jag kommit igång med min yoga igen. Att kunna hålla till i skuggan på altanen är ganska drömmigt om jag får säga det själv.

Annars har jag läst mycket. Både i en bok och tidningar i appen Readly. Så skönt.

Nu är det kväll, jag har lagt in månadens räkningar för betalning och F håller på med något som ska fixas. Får se om det blir ett kvällsdopp ikväll också. Jag hoppas det, det skulle vara skönt att svalka huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.