Juni 2019

När jag satte mig ner och började bläddra i arkivet för att se vad som hände under juni månad förra året slogs jag av vad mycket saker man gjorde? Att det för ett år sedan var helt normalt att åka iväg och bo på hotell en helg bara för att, eller att gå på IKEA, typ? Och vad fort man vänjer sig vid att inte kunna göra allt möjligt utan att tänka efter innan. Nåväl, här kommer en sammanfattning av allt som hände i för ett år sedan!

Baloo

Jag inledde månaden med att visa upp lite bilder på Baloo när han var ett år gammal. Han var så fin! Det gör ont att tänka att han har blivit gammal. Några dagar in i juni fick vi också åka in akut till veterinären eftersom han fick en stor varböld i tassen. Det var jobbiga dagar efteråt eftersom magen inte tålde penicillinet och vi helt plötsligt hade en hund som kaskadkräktes i 25 minuter.. Men, allt gick bra! Lilla vännen ❤

När Baloo var 1 år
En sårig tass

Utflykter runt Västerbottens län

Som sagt, det känns som evigheter sedan man kunde resa fritt och obekymrat i Sverige. I juni i förra året var vi en natt i Skellefteå i början av månaden. F cyklade Kraftloppet och så stannade vi kvar en natt. Dagen efter tog vi omvägen via Umeå och IKEA för att köpa ett parasoll. Senare under juni åt vi lunch på restaurang Wild River vid Mårdseleforsen. Vi firade Midsommar i en stuga i skogen som ligger mer åt fjällvärlden till.

Skellefteå med en avstickare
Quality Hotel Stadshotellet i Skellefteå
En dag vid Mårdseleforsen
Midsommar 2019

Kläder

Eftersom sommaren stod för dörren behövdes väl några klädinlägg göras också. Jag fotade mig själv på skolavslutningsdagen och så köpte jag hem ett gäng överdelar från Sellpy som jag fotade mig själv i. En del av dessa kläder har blivit riktiga favoriter, andra ligger oanvända i garderoben. Kanske är dags att sälja dem vidare..

Skolavslutning
Begagnat i garderoben

Begravning för morfar ❤

Dagen före midsommarafton hade vi begravning för morfar. Jag skrev en kort text i bloggen om det, där jag mest citerade Strövtåg i hembygden som vi spelade i slutet av begravningen. Väldigt mycket morfar över den.

...och det minnet är allt som är kvar


Fler inlägg om 2019 hittar du här:

Januari 2019
Februari 2019
Mars 2019
April 2019
Maj 2019

2 reaktioner på ”Juni 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.