Sommardagboken (4)

I skrivande stund sitter jag i solen på trappsteget från vår altan. Jag har fötterna i en (lite för liten) hink med vatten, olivolja och bikarbonat. Projekt fixa fina fötter börjar nu. Även om det på något vis brukar lösa sig själv när det blir typ midsommar, haha.

Ikväll har vi städkväll hemma. Jag har tvättat hundra maskiner igår och idag och så har jag vikt nästan allt ikväll. Har även städat badrummet, och det är nästan ett nöje numera. Är så glad över toastolen vi valde eftersom den är så lättstädad! Älskar den.

Annars har det inte hänt mycket idag. Jag har mest känt mig lat och oduglig men tycker att det är svårt att vara aktiv i värmen. Jag har i alla fall läst ut en bok och … Ja? Tappade upp rabarbersaften på flaskor och sparade rabarbern. Ska försöka koka marmelad och kompott trots värmen i morgon.

Nu har det gått några timmar sedan jag började skriva inlägget. Det är dags att sova. Imorgon blir en mer aktiv dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.