Veckans matsedel 27/2020

God förmiddag från altanen! Jag har haft ett pass med morgonyoga och nu sitter jag under paviljongen för att försöka få ihop en veckomatsedel. Är sugen på allt och inget så det är svårt att bestämma sig.

Dagen idag kommer bestå av lite praktiskt småfix. Jag har ett berg att tvätta – mest lakan och handdukar som vi tagit hem från stugan och med oss på 30-årsfirande. Ska också plocka undan inne, handla och sådär. Samt skriva och läsa bok.

Jag gläds åt det faktum att det ska vara lite mindre varmt i veckan. Jag kommer våga starta både spis och ugn utan att förgås. Då går det bra att göra lasagne. Här är sju rätter vi kanske lagar i veckan.

Brieostsallad inleder veckan. En sallad med nektariner, ljummen bulgur och brieost är inte fel. Vegetariskt också, så det blir en köttfri måndag.

Kycklingklubbor med ris och sås. Orkar inte tänka ut något annat.

Lasagne är en sån rätt som jag absolut inte gör när det är varmt, men på onsdag ska värmen vara borta så då kör vi lasagne!

Pizza med vegetarisk topping kör vi sen.

På söndag tänker jag ugnsrosta tomater och vita bönor med rosmarin och äta med pasta. I helgen blir det väl kött och potatis i någon form.

Det var sista veckomatsedeln före semestern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.