Sommardagboken (7)

Jag har haft en lite jobbig vecka. Det har förvånat mig vilket har lett till att den har känts så jobbig, tror jag. Det grundar sig nog i att jag har varit trött och orkeslös. Jag har inte haft lust att göra grejer, och det har förvånat mig eftersom jag har längtat efter kallare väder för att kunna hålla på med mina sommarprojekt. Och så har jag bara kraschat i soffan.

I tisdags somnade jag i soffan efter middagen. Sov i två timmar och fattade ingenting eftersom jag inte gjort något på hela dagen. Jo, jag bakade bullar, men det var enbart för att jag satte degen på morgonen. Skulle aldrig ha gjort det om jag kommit på det senare på dagen. Igår somnade jag också i soffan, en dryg timme före middagen. Har sedan sovit som en stock båda nätterna. Kanske behövde jag bara vila?

Idag är jag lite piggare i alla fall. Har börjat dagen med konditionsträning och yoga, och kommer fokusera på att skriva under eftermiddagen. Humöret har så klart gjort att jag har halkat efter i planen där också, men jag är på upploppet nu. Ser slutet. Har snart knutit ihop trådarna. Är stolt över det! Kommer alltså lägga en stund i eftermiddag på att skriva mig närmare slutet. Hoppas ha nått slutet innan den här veckan är slut.

Hoppas att allt är bra med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.