Sommardagbok (8)

Idag spöregnar det hela dagen. Det ska visst vara uppehåll och växlande sol i morgon, men det känns lite svårt att tro på det när man tittar ut just nu.

Idag har jag försökt hålla mig igång under dagen. Har yogat och så tagit tag i lilla toaletten på övervåningen. När rörmokaren var här och installerade det sista i nya badrummet bad vi honom koppla bort toalettstol och handfat i lilla toan så att vi kan fräscha upp den.

Så här ser det ut idag. Jag har slipat och spacklat väggarna under dagen idag. Kommer nog behöva spackla ett varv till också, tror jag. Sen tänker jag börja med att måla taket. Vitt paneltak är så fint. Ska måla väggarna senare, och så blir det ett nytt vinylgolv trots att jag hatar plast. Det ska tydligen vara godkänt i små toaletter.

Annat jag har gjort idag är att baka tekakor. Blev maffigt gott tillsammans med min egenkokta rabarbermarmelad. Har också tagit fotbad och läst i en bok. Nu ska jag lägga en timme på eget skrivande och sen blir det nog en film och bokläsning innan jag somnar.

Har du haft en fin lördag?

5 reaktioner på ”Sommardagbok (8)

  1. Är det en toalett du renoverar? Kommer bli superfint när du är klar. Vad roligt med ett sommarprojekt! Du verkar ju dessutom hunnit med massor av mys. Vilken bok läser du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.