Sommardagboken (9)

Det blev finare väder idag trots allt. Jag har slipat och spacklat sista varvet i lilla toaletten. Imorgon ska det slipas en sista gång, sen åker penseln fram. Det börjar kännas kul nu när det värsta steget är gjort! Spackla är verkligen inte roligt.

Jag har också satt ett nät över mina jordgubbsplantor så inte fåglarna stjäl de färdiga bären. Har flertalet blommor vilket är tidigare än det brukar, men mer normalt för den här platsen. Mina jordgubbar brukar alltså vara sena, i år hoppas jag att de kommer i mer normal tid.

Annars.. har jag sovit en stund och läst ut en bok. F kom hem efter ett dygn borta i en annan stad. Vi har sett film och nu är det dags att sova. Hoppas att du har haft en fin dag!

14 reaktioner på ”Sommardagboken (9)

  1. Vilken mysig dag du har haft. Själv har jag inte läst någon fysisk bok idag men gått och lyssnat på en ljudbok större delen av dagen 🙂

      1. Idag lyssnade jag klart på Jakten på kapten klänning en helt okej bok tycker jag. Boken är skriven av Jonas Trolle 🙂

  2. Ja spackla är inget kul och som mannen säger (han är ursprungligen målare ) den som spacklar slipar. Slipningen är tydligen det värsta. Här blir det tror jag ett sommar projekt med lilla badrummet och kakel på allt. Mycket jobb men tror det blir bra i alla fall

  3. Är inte händig av mig och gör allt för att slippa sådant. Klart ni vill skydda gubbarna från fåglarna. Så surt om allt är borta.

  4. vi har regn i dag med som dom senaste dagarna låter som att du har haft en mysig dag jallafal 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.