Sommardagboken (10)

Idag är en bra dag. Vi har varit lediga tillsammans. Den första riktiga semesterdagen för F. I och för sig har vi mest gjort saker på egen hand men ändå lite sida vid sida, så det har känts bra. Det har varit mulet med regnskurar, så det är lagom för en fixardag.

Jag började dagen med att ge mig ut och jogga. Morgonen är en bra tid eftersom jag då inte behöver ha det över mig hela dagen sedan. Sedan har jag lagt en dryg timme på att måla första varvet i lilltoan. Det ser för jävligt ut men min erfarenhet är att det brukar göra det efter första varvet och bli bättre sen, så jag försöker ha lite is i magen.

Jag har också handlat. Skrev ner fjorton maträtter häromdagen och så har jag handlat för att vi ska kunna laga dem, men vi väljer lite efter vad vi är sugna på den dagen. Slängde ihop en långpanna med Brownies att ha i frysen så vi kan bjuda på fika om vi behöver, och så har jag fått en skrivtimme. Har lagat lunch, fika och middag emellan mina aktiviteter.

Nu blir det yoga och sen ska jag se om F vill se Mia Skäringers No More Fucks to Give på Netflix. Bra måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.