Sommardagboken (11)

Jag klev ur sängen, drog på mig målarkläderna och målade varv två i lilla toalettens tak det första jag gjorde idag. Det gör att jag kan måla varv tre ikväll, om en halvtimme närmare bestämt, och ett sista varv i morgon. Därför var vi förbi bygghandeln och köpte färg till väggarna idag. Blev en varm gråbrun nyans som jag hoppas ska bli bra. Orkar inte övertänka då det här mest ska vara en enkel renovering av ett rum som vi inte använder så ofta.

Annars har jag gått runt och funderat på var man köper lämpliga underkläder. Om man vill ha något som sitter bra men samtidigt är tillverkat någorlunda schysst (och nej, just underkläder känner jag inte att jag vill köpa begagnat) i bra material, var vänder man sig då? Vet du? Jag har akut behov av några bh:ar. Som vanligt går alla sönder samtidigt, jag fattar inte hur det går till?

Ja.. Lite så har det sett ut idag. Nu blir det som sagt att måla taket och sedan får vi väl se om vi hittar någon bra film att titta på. Jag skulle egentligen vilja ha en serie att följa igen men har inga tips. Är det någon av er som har tips på någon serie som finns på Netflix, DPlay eller SVT Play?

20 reaktioner på ”Sommardagboken (11)

 1. Det där med underkläder kan vara ett dilemma. Så viktigt att det sitter bra. Har ju stor byst så alltid jobbigt att hitta bra grejer,

 2. Jag är nog i lika stort behov som du är att få tips om var man köper bra underkläder. Det är ju nästan omöjligt att hitta såna som är bekväma, och ännu svårare om dom ska vara snygga också. Tyvärr har jag inga tips om serier heller, för jag ser mest på Morden i Midsomer😄

 3. Ja, fy för att köpa nya underkäder! En riktig pärs. Svårt. Särskilt det här med att hitta bra bh.

  Gillar du kreativa bak- och matprogram? I så fall kan jag å det varmaste rekommendera nya Crazy Delicious på Netflix. Deltagarna bakar och lagar mat i en ätbar sagovärld. Sällan jag tycker den typen av program är så välproducerade som det här är.

  Önskar dig fortsatt lycka till med badrumsrenoveringen.

 4. Jag har absolut inga problem med att använda begagnade kläder. Man kan göra mycket fina och billiga kap på secondhand. Men det är som du säger, underkläder är inget jag skulle vilja köpa begagnat. Det är snuskigt tycker jag. Men att hitta underkläder som sitter bra är jätte svårt.

  1. Ja, det är svårt. Särskilt om man vill ha material som är snälla mot miljön och kanske helst att de ska vara tillverkade i Europa..

 5. Underkläder kan vara svårt. Jag köper det mesta på Cubus. Finns ett märke där som har , string, breafs och boxer som är supersköna. Har några bh också från Cubus då de har snygga i större kupstorlek. De har ofta ”köp 3 och betala för 2” det är perfekt.
  Kramar 🤗

 6. Jag köpper nästan bara mina underkläder på hm tycker att dom har bäst kvalite 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.