9 juli i backspegeln

Hej torsdag! Eftersom jag inte befinner mig i Verona som planen egentligen var tänkte jag att vi kör en bloggklassiker: en tillbakablick på det här datumet de senaste tre åren.

Förra året publicerade jag två inlägg under den här dagen. Det ena handlade om allt jag gjorde den dagen: som att läsa en bok under paviljongen och äta brieostsalladen som vi åt här hemma förra veckan. Vi åt ute första gången då, i år har vi redan hunnit äta ute många gånger. Sommaren har hunnit försvinna också, haha. Jag publicerade också en analys av den tredje och fjärde säsongen av Game of Thrones.

För två år sedan publicerade jag en matsedel på bloggen, och vad glad jag blev över att se vad vi åt för ett år sedan. Tar med mig flera av rätterna till årets semesterplanering.

För tre år sedan var det 2017 och jag gick och väntade på att F skulle gå på semester. Han tog bara tre veckor semester och vi valde att ta dem från vecka 30, då chanserna till sol är störst, så jag roade mig själv. Läste boktjuven (som jag älskade men jag älskade faktiskt filmen ännu mer) och Harry Potter på spanska.

Tiden bara flyger iväg. Jag tycker att det var nyss som jag läste boktjuven, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.