Sommardagboken (16)

Igår packade vi ihop våra grejer och åkte hem igen. Vi stannade i Hemavan och åt lunch på Fjälls Kitchen.

Vi kom hem på eftermiddagen och jag hamnade i tvätta-plocka undan-vattna blommorna mode. Fixade helt enkelt med allt möjligt. Efter middagen målade jag ett femte (!) varv i taket på lilltoan och bestämde att det fick vara bra så även om det gärna skulle behövas mer.

Idag sov jag länge och var ändå jättetrött när jag vaknade. Det berodde nog på att jag hade en dålig natt igår. Så det blev en lugn förmiddag. Jag grundmålade väggarna på lilltoan, vi besökte en loppis och så fikade vi på ett sommarcafé. Sen målade jag första varvet med färg på lilltoan. Chockades över hur mörkt det blev men det får vara så.

Och nu .. ska jag kanske börja med middagen. Sen får vi se vad som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.