Juli 2019

Dags för en återblick till den här månaden förra året. Igen slås jag av hur mycket grejer vi gjorde. Saknar lite att kunna röra sig fritt i världen, men är också glad över att livet är bra ändå, trots begränsad vilja att resa. Något vi gjorde mycket i juli förra året var just att resa. Här kommer höjdpunkterna från den månaden

Alla resor

Vi börjar med just de resor vi gjorde i juli. Vasa i Finland och så några dagar i Stockholm. Dessutom en helg här och där. Vi var väldigt rörliga. Vi hade enorm tur med vädret också i både Vasa och Stockholm, så det var ju lite tur. Vi var också både hos svärmor och en sväng till stugan.

Sommardagboken 2019 (11) – En helg hos svärmor
Till Vasa från Umeå
Original Sokos Hotell Vaakuna Vaasa
Sommardagboken 2019 (16) – Stockholm
Sommardagboken 2019 (17) – Stockholm
Sommardagboken 2019 (18) – Stockholm
Sommardagboken 2019 (23) – Dagar i stugan

Tips på böcker och film

Det var inte bara sommar och sol i juli 2019, så vi såg en del film och jag läste några böcker. Här är några saker som jag skrev om i bloggen. Den röda adressboken tänker jag fortfarande på med jämna mellanrum. Helt fantastisk.

Så lärde jag mig att älska min kropp
Murder Mystery
Den röda adressboken

Recept att baka på sommaren

Jag tycker personligen att sommaren är den perfekta tiden för att baka sitt egna bröd. Med sommaren menar jag egentligen alla tillfällen när man är ledig. I juli förra året delade jag med mig av mitt bästa recept på småfranska – som inte är ett exakt recept längre. Ett av mina mest lästa recept publicerades också i juli 2019.

Småfranska på en höft
Snabb rulltårta med jordgubbssylt

Så blir livet som 30-åring

Slutligen vill jag dela med mig av en text som jag skrev sex månader innan min födelsedag. En hyllning till att att bli 30 år, och varför jag gärna lämnade 20-årsåldern bakom mig.

Så blir livet som 30-åring

2 reaktioner på ”Juli 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.