Sommardagboken (20)

En lördag har passerat. Vädret var trist när vi vaknade så efter frukost tog jag en bok och kröp ner i sängen igen. Läser en av Nora Roberts spänningsromaner just nu. Passar perfekt som semesterläsning då den är så tjock.

Annars har vi inte gjort så mycket. Städat lite. Jag har försökt träna. Är lite besviken över att jag inte kommit igång som jag hade tänkt med träning men den blir då av med jämna mellanrum i alla fall. Och det är ganska kul när jag kommer igång.

Mamma bjöd på paltmiddag. Så gott! Måste göra pakt själv snart, det är så speciellt och gott.

Öhm, ja. Så spännande är det här just nu. Jag vilar och mår bra, men det blir inte så mycket innehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.